boobarozruba - komentarze |
No wiesz olcia fajny blog ale czemu o nim niewiedzialam? no ekhem.. mam małe zastrzezenia (tylko ich źle nieodbieraj ) np: prosze skasuj obok mojego opisu "marta" o neilubie i po drugie to jakbys niezauważyla na http://boobarozruba.talk.pl/ To ja Cie zaliczyłam do najlepszych przyjaciół i baaardzo Cie lubie, i wcale Ci nieobgaduje tak jak ty myślisz no a po trzecie to ten szablon Jest śliczny!!!!! ale... no wlasnie, zawsze jest jakies ale, czy wogle wiesz kim jest ten koleś? oprócz tego że sie zwie Tupac Amaru Shakur? No wiec mam nadzieje ze to przeczytasz, i jakbys chciala to moge ci wszystko powiedziec o tym "facecie z szablonu" no i pozdrawiam, i całuje kochana moja no i WŁAŹ NA GG!! |
|
Tak napisali inni: |
21.01.2005 :: 14:14 :: 81.15.197.164 aha ja w poneidizałek chyba ze mnie cos wezmie i neiprzyjde ja teraz zmieniam iamge bloga bo mnie tchneło na 2paca znowu(!) i pisze kod z muzą :* |
21.01.2005 :: 13:17 :: cgt40.neoplus.adsl.tpnet.pl anoolQa Hej bobobo !!! A ten szblon to ja jej pomagalam wybierac A kiedy ty do sQl przyjdziesz?! Papapappaapappapapapapapa i pozdrofinQa |
Talk.pl :: Wróć |