07.01.2005 :: 22:49 | |
Poprzednią note usunełam ale zaczynam od początku opisywanie, niebede zadnego wstepu robic, poprostu opisze pierdołki. Może zaczne od ludzików? Najbardziej ich tofam: E$A- :D eszoolqa, pomimo tego że zawsze ma jakieś dziwne humorki, i czasem (czyt. często) sie troszku kłócimy to jest super, i o wszystkim można z nią pogadać. Jeszcze lepsza jest na wakacjach, feriach itd. a to dlatego że sie nieuczy, bo tak, to siedzi i sie uczy nałogowo. Dla mnie to straszne, ale to dobrze że sie uczy, tylko niech nieprzesadzi kiedyś :) :* dla Eszy! Elly- :) Elly fiupelly.. hmm.. chyba sie z nią pogodziłam, normalnei już niemogłam zniesc tego że jestesmy pokłócone.... tak sie nieda żyć... nigdy więcej! Też gra na skrzypcach, ale w odróżnieniu odemnie to ona gra a nie udaje :D Wiem że bardzo kocha swoja Kasiunie...hihi :D Niemiem co napisac, jest super, co z tego że kompie sie o godzinie 18 a chodzi spac o 22.00 , latem niewychodzi na dwór po 16, i jest dziwna. Właśnie taka ją kocham, niechciałabym, żeby sie zmieniła, bo wtedy bym jej tak nielubiła:D Olka... hmmm- No... Ją poniekąd też koffam... Siedzę z nia w ławce jak wiedzą zainteresowani. Da sie znieśc, chociaż czasami miesza (ja też wszystko meiszam :P ) no i wogle, fajna jest, nosi takie śmieszne sweterki, uważa że dobrze sie uczy, baa... uważa że uczy sie lepiej odemnie.. no ale to zdanie zasługuje tylko na SPACJA- Pisze duzymi literami bo ona NIGDY BY SIE NIESPODZIEWAŁA ŻE JĄ ZAPISZE DO TAKIEJ GRUPY!! No ale jednak.Fakt że bywa wkurwiająca, ale ja to lubie. Tą jej zgryźliwośc :P i inne jej wady od A-Z hihi... Jak każdy człowiek jest na swój sposób dziwna, tylko szkoda że nie płacze już z takich fajnych powodów :D ale co tam, było mineło. niemiem co mam o niej napisać. Tak o... No niewiem, napewno jak mi sie jeszcze coś przypomni to napisze... No naprzykład że jeśli by była 20cm wyższa to by dzis głową w gównie wylądowała.. no ale niestety...:( Karolcia- no jej bym niepominęła. bo w końcu jak bym mogła. Szkoda że niemamy teraz czasu żeby sie tyle spotykać jak np. w tamtym roku. Szkoda :( no ale może znajdziemy czas :D mam nadzieje, wogle co mam napisac.. takamała jest, śmieszna, głupiutka, nie rozróżnia marchewki od cebuli ani myszki od klawiatury. No ale co z tego :P A teraz reszta których bardzo lubie albo poprostu lubie :D Asia- Asia Kondonek, która nielubi jak na nia mówie kondonek, ale mi sie tak podoba :D no wiec musze tak mówić bo jak powiem asia to nikt sie nie zorientuje o którą chodzi :D No wiec ja ją osobiście bardzo lubie, chociaż niewiem co ona, wiem ża ja mam schizofrenie i nieda sie ze mna wytrzymać no ale cóż :D niektórzy maja szanse przeżyć :D No wiec kondonek jest fajny, mały, fajny ma styl ogólnie. no... głupia jestem że myslałam coś o niej i o Więckowskim, no ale takie mam filmy w głowie :D hihi.. napewno coś jeszcze o niej napisze :D Ana- Lubie ja chociaż ona niecierpi sie z elly, a za to przyjaźni z olgą za którą ja nieprzepadam :D ale to nic niezmienia, właśnie gadam z nią na gg :D fajna jest, mieszka niedaleko mnie, tzn. daleko, jakieś ... hmmm... pół 300m prostą drogą :D no ale i tak za daleko :D jak dla mnie :D Miałyśmy jeść zupe z włoskiej kapusty ale ostało się na "miałyśmy" niestety. Gorma- Jest to osoba bardzo.. ekhm.. poważna.. ekhm, jednakże uwielbia koncerty aczkolwiek takie oryginalne :D Takie no że hola hola :D Ty gówniaro ty. No kurza melodia, holewka, dziewczyno ty sie uspokuj, bo jak ty sie makabra zachowujesz :D hihihi :D (UWAGA! DLA NORMALNYCH LUDZI TEN JEZYK MOZE BYC NIEZROZUMIAŁY ALE WAŻNE ZE GORMA I JA ROZUMIEMY :d ) No wiec, wiem że mam schize, i że jestem wspaniała (czyt. straszna, okropna, niedorobiona, chora psychicznie itd, itp :P ) i że mnie wszyscy kochacie (ekhm, na swój sposób :D) Kto by chciał zobaczyć swój opis wg Pani Prezes booby to może pisać na gygy albo w komentach :D hihi :d |